Cornelia "Conja" Södergren

Hejdå Maj månad!
(null)
 
Och då går Maj månad mot sitt slut. Månaden har nog mest tillbringats i sängen pågrund av att all pollen triggade igång min migrän. Men maj månad var även den månaden jag och Anel startade vår youtubekanal som har blivit en riktigt rolig värld att utforska. Nu ser jag fram emot att se vad Juni månad har att erbjuda! 
 
Jag har alltid en slags extra energi på Torsdagar då jag vet att helgen är runt hörnet. Jag gillar mitt jobb men jag gillar att sova mer, haha!  Helgen blir rätt chill, en del filmande står på schemat men att njuta av vädret är ett måste sålänge det håller i sig. Igår var liksom 30 grader!! 
 
Shopping på Lyko
Eftersom jag hatar att handla i fysiska butiker så brukar jag alltid nätshoppa mitt smink, och en sida som aldrig gör en besviken är ju Lyko. Och inte bara med att de har mycket och bra smink så har de även så man kan välja att sorta efter vegan märkning. Hur bra? Det underlättar så mycket i shoppandet än att behöva läsa innehåll på alla produkter samt läsa på ifall märkerna testar på djur. 
Länk på alla produkter finns efter bilderna!
 
 
 
 
 
Frukost-dags.
 
 
Då har jag och Anel precis filmat in våran frukost-del till dagens video där ni får följa med oss 
och se ungefär hur en mat-dag ser ut för oss. Nu ska vi dra iväg och lira lite boll innan det är dags för lunch.